GU 15 van FC Maasland NO Kampioen 2018-2019

De gewestelijke U15 van FC Maasland Noordoost hebben hun prachtige seizoen afgesloten met een 7-4 overwinning tegen KFC Hamont en hebben zich daardoor kampioen van het seizoen 2018-2019 gekroond. Met een totaal van 34 punten en 101 gemaakte doelpunten is dat dik verdiend.

Het wederom succesvol verlopen seizoen bij de jeugd werd extra glans bijgezet door de PU17 die afgelopen woensdag de finale speelden in de Cup Het Nieuwsblad. De finale werd in de laatste minuut verloren tegen Wellen. Ook hier werd een knappe prestatie geleverd.

Ook de tweede plaats in de competitie van de GU17, de derde plek van de PU15 en de vierde plek van de PU13 zijn het vermelden zeker waard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here