Vierde Steengoed Maastriatlon naar nieuwe locatie

De vierde Steengoed Maastriatlon zal op zondag 30 juni naar een nieuwe locatie verhuizen. De organisatie heeft voor het Bastion in Kessenich gekozen.

Het programma is geschikt voor zowel jong als oud als voor recreatieve en competitieve atleten. Zo is er een kind-ouder triatlon, een iron kids reeks van 8-9 tot 16 jaar, de 1.8 sprint triatlon, de Belgische T2 competitie en de ¼ triatlon.

De grindplassen vormen het nieuwe decor voor de vierde editie, tussen de Maas en Agropolis. Het fietsparcours blijft hetzelfde maar het lopen zal nu over een volledig verhard parcours gaan. Een extraatje om te kiezen voor deze wedstrijd is de ‘drop off’ experience waarbij men vanaf een boot vertrekt.

Inschrijven kan online.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here