Spaans gipsyconcert in protestantse kerk Stevensweert

Op zaterdagavond 11 mei a.s. is er in de protestantse kerk, Jan van Steffeswertplein 18 te Stevensweert, een concert van de uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado en gipsyflamenco gitarist Manito.

Met hun warmbloedige voorstelling Melodías del Corazón neemt dit tweetal de luisteraar mee naar een wereld vol passie, weemoed hartstocht.

Monica krijgt met haar temperament het publiek snel op het puntje van de stoel. Manito weet altijd met zijn virtuoze spel haar te stimuleren het onderste uit de kan te halen. Dit optreden belooft een en al vuur!

Mónica Coronado begeleidt zichzelf op gitaar. Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Haar muziek is golvend, warm, ritmisch en optimistisch van toon.

Manito bespeelt de Spaanse gitaar met grote gedrevenheid Zijn vurige spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’

De aanvang is 20.30, (zaal open om 20.00) de entree is €12,50 incl. drankje. Aanmelden kan online.

Foto: Edwin Huizing

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here