U17 van Kivoc wint de Beker van Limburg

De U17 van Kivoc Kinrooi heeft Paasmaandag 22 april de finale voor de Beker van Limburg gewonnen.

Maaseik en Kinrooi streden er vol voor. Kinrooi sloeg een kleine kloof, 15/12. Dat kloofje gaven ze in de eerste set niet meer af, wat Maaseik ook probeerde. 25/19, eerste set voor Kinrooi. In set twee had Kinrooi ook de ‘lead’, 15/12, maar Maaseik bleef vechten. Toch moesten ze ook in deze set in Kinrooi de sterkere erkennen, 25/17.

In set drie nam Kinrooi een vliegende start. Bij 5/0 nam Maaseik zijn toevlucht tot een eerste time-out. Mag niet baten, bij 10/0 voor Kinrooi de tweede time-out. Maaseik leek helemaal de pedalen kwijt, en kwam totaal niet meer in de wedstrijd. Set, Match en Beker voor Kinrooi, 25/6.

Een spannende wedstrijd zorgde voor veel toeschouwers die de U17 uiteindelijk zagen winnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here