Resultaten kerkenbeleidsplan Kinrooi

Kinrooi Kerk

Op de brainstormavonden in de kerken van Geistingen, Kinrooi, Ophoven en Kessenich waren 385 bezoekers aanwezig, werden er 157 kaartjes ingeleverd waarop in totaal 335 ideeën werden neergepend. In totaal ging het om 60 verschillende voorstellen.

Deze ideeën werden verder geëvalueerd op basis van ambitieniveau, de concrete bestemming, het al of niet publiek karakter, de (on)omkeerbaarheid van de ingreep, … Een andere belangrijke vraag is tenslotte of het moet gaan om een nevenbestemming of een herbestemming.

Op woensdag 24 april a.s. om 20.00 uur worden de resultaten van deze studie aan het publiek voorgesteld in de Stegel in Molenbeersel. Iedereen die begaan is met de toekomst van de kerkgebouwen is van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here