Winnaar Uni-K Award Frituur Mullerhof krijgt spandoek van UNIZO Kinrooi

Kurt Prikken van Frituur Mullerhof in Molenbeersel heeft van UNIZO Kinrooi een spandoek in ontvangst genomen, waarop staat vermeld dat hij vrijdag 15 maart de vijfde Uni-K Award in ontvangst heeft genomen.

Frituur Mullerhof werd uitgeroepen als vijfde winnaar van de prestigieuze ondernemersaward en vervoegt nu het lijstje met voormalige winnaars van de Uni-K award: Baens afwerkingsbedrijf (2015), landbouwbedrijf Leo Henckens en Carine Snijkers (2016) fruitkweker Albert en Christa Royakkers (2017) en Bakkerij Martens (2018). Een ontroerde Kurt Prikken droeg de trofee meteen op aan het hele team van de frituur.

“Ik wordt er nog veelal op aangesproken en ben blij dat we nu iedereen met het doek ook aan kunnen geven dat we de prijs hebben gekregen”, aldus Kurt Prikken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here