Infosessie gevelrenovatie op 9 mei

Gelijktijdig of achtereenvolgens nieuw schrijnwerk met hoogrendementsglas plaatsen en de bestaande buitenmuren na-isoleren is een interessante denkpiste, waarbij een doordachte aanpak echter noodzakelijk is.

Tijdens een infosessie leer je waar je moet op letten bij de vervanging van ramen en welke mogelijkheden je hebt om bestaande spouwmuren of volle muren te isoleren: buitenisolatie, binnenisolatie en navulling van de spouw.

Speciale aandacht gaat naar de wind-, lucht- en koudebrugvrije aansluitingen van de nieuwe ramen op de muurisolatie. Ook ventilatie (een vereiste voor de renovatiepremie), passieve zonnewinsten en oververhitting komen aan bod.

Alle bouwers en verbouwers zijn welkom er is geen voorkennis vereist.

De infosessie zal doorgang vinden op donderdag 9 mei, om 19.30 uur in het gemeentehuis van Kinrooi, lokaal B10 (bovenverdieping).

Deelnemen is gratis, maar om organisatorische redenen vragen we om u in te schrijven via www.de-huisdokter.be. Klik vervolgens op agenda en zoek de sessie in Kinrooi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here