Natuurhulpcentrum in de weer met zeven reeën in de regio

De medewerkers van het Natuurhulpcentrum in Opglabbeek hebben een drukke zaterdag achter de rug. Gisteren werden ze opgeroepen voor zeven reeën die in de problemen zaten. Het waren oproepen vanuit Maaseik, Hamont en Kaulille.

In de ochtend werd een reebokje bevrijd uit een tuin en in de vrije natuur terug vrijgelaten. In de namiddag kwamen dan tegelijk drie oproepen: een ree in een tuin in Maaseik, een ree in een tuin in Hamont en een aangereden ree in Kaulille.

De twee vastgelopen reeën werden bevrijd en konden terug de natuur in, het aangereden ree was helaas al een tijdje geleden overleden.

Daarnaast werden ook reeën geholpen in Alken, Hasselt en Tongeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here