KWB-koks verrassen partners met feestelijk menu

Ter afsluiting van de kooklessen waagden de amateurkoks van KWB Elen zich onder leiding van Stefan en Luc aan een uitgebreid menu voor hun partners.

Tijdens de openingsspeeches mochten de KWB’ers klinken op een zeer succesvolle editie van de kooklessen. Niet minder dan 14 personen hadden zich ingeschreven voor de kooklessen. Als voorgerecht mochten de partners proeven van een terrine van kip met een dillesaus. Als soep werd een preisoep geserveerd met krokant gebakken spekstukjes. Na een kleine pauze werd het hoofdgerecht geserveerd. Een schnitzel van een duroc-zwijn. Duroc-varkens zijn roodbruin, breed gebouwd, van gemiddelde lengte en gespierd, met kleine deels hangende oren. Durocs zijn enigszins berucht vanwege hun agressieve gedrag, maar worden veel gekweekt vanwege het malse en sappige vlees. Een varken mag geen witte vlekken hebben en slechts een beperkt aantal zwarte om als Duroc erkend te worden. Bij deze schnitzel werd een heerlijke puztasaus geserveerd.

Om de avond af te sluiten werd een witte chocolademousse met coulis van rode vruchten geserveerd. Hierna nog een lekkere kop koffie om de avond af te sluiten .
Ook in 2020 zullen deze kooklessen weer op het programma staan .

Foto: Martin Hilven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here