Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge doet ook Bree aan

Vrijthof Bree

Het Vrijthof in Bree is de centrale plek tijdens de Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge die op zaterdag 20 april zal plaatsvinden. Naast fietsers zullen ook wandelaars deelnemen aan een tocht voor het goede doel, te weten KWF Kankerfonds.

De Challenge start in Maastricht op het Vrijthof en loopt via het Vrijthof in Bree naar het Nederlandse Hilvarenbeek, op… het Vrijthof!

Het idee voor de Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge komt van de broers Mark en Willem van Abeelen. “Er zullen 20 april ruim 500 ATB’ers, wandelaars en ultrarunners deelnemen. Inmiddels rijden er ook Oldtimersmet het spektakel mee”, aldus de organisatie.

Eigenlijk is deze challenge te vergelijken met de Alpe D’huez in Frankrijk. “De stop die de deelnemers in Bree maken ligt op 55 kilometer afstand van het Vrijthof in Maastricht, waar tussen 08.00 en 09.00 uur gestart wordt. In totaal wordt er 150 kilometer afgelegd”, zo laat men weten.

Vanzelfsprekend zijn toeschouwers van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here