Eerste namen Afro Latino Festival Bree bekend

De organisatie van het Afro Latino Festival, dat op 12, 13 en 4 juli in Bree zal plaatsvinden, heeft de eerste namen van artiesten bekend gemaakt.

Onder meer Luis Fonsi, Farruko, Morgan Heritage, Mon laferte, Sautisol, La-33, Vieux Farka Touré, Rakka, Drigao, Black frank, DJ Balbino, DJ Balbino, DJ Balbino, DJ Balbino, DJ Balbino , DJ Balbino, DJ Balbino, La-33, Vieux Farka Touré, Rakka, Drigao, Vieux Farka Touré, DJ Balbino, Hakimm & Jolien Roets (j. roots) , Uphill Sound en de Off Guard zijn door de organisatie gepresenteerd.

Het Afro-Latino Festival in Bree is een tropisch muziekfestival. Sinds 1999 presenteert het festival een selectie van de beste artiesten uit Afrika, Latijns-Amerika, de Caribische eilanden en Zuid Europa. Behalve veel livemuziek kan men ook genieten van tropische dansen, sfeer en cultuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here