Fanfare De Vriendenkring Kessenich doet mee aan het Open Nederlands Fanfarekampioenschap

Nog maar enkele nachtjes slapen en dan zet Fanfare De Vriendenkring Kessenich opnieuw een historische stap: voor de eerste keer zullen ze deelnemen aan het Open Nederlands Fanfarekampioenschap in Drachten.

Komende vrijdag zal in de namiddag de bus al richting Drachten vertrekken, maar donderdagavond 4 april kunnen belangstellenden de fanfare nog een keertje komen aanmoedigen tijdens de generale repetitie.

Deze zal om 19.30 uur in ‘De Stegel’ in Molenbeersel plaats vinden. Ze spelen dan eerst het wedstrijdwerk ‘Shapes’ van Harrie Janssen helemaal door om er tijdens de repetitie daarna nog de laatste foutjes uit te halen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here