Jumbo Stramproy maandagavond uitzonderlijk gesloten

Supermarkt Jumbo in Stramproy zal aanstaande maandagavond de deuren kortstondig sluiten. “Vorig jaar hebben we een grote stroomstoring gehad. De oorzaak van deze stroomstoring was een deels ontplofte meterkast. Nu is het tijd om de complete meterkast te gaan vervangen zodat we helemaal zeker zijn dat dit geen tweede keer gebeurt”, aldus eigenaar René Puts.

Dinsdag zal de supermarkt in de loop van de dag weer openen. “Er wordt vanaf 18.00 uur de hele avond en nacht doorgewerkt, maar we weten niet exact hoe lang de werkzaamheden zullen gaan duren, dus we weten ook niet hoe laat we dinsdag precies zullen gaan openen”, aldus Puts.

Via social media zal de supermarkt de klanten op de hoogte houden van de vorderingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here