Politie zoekt getuige achtervolging in Horn

Politie

De politie is op zoek naar een getuige van een achtervolging. De man zou zelf bijna zijn aangereden door een van de verdachten tijdens deze achtervolging, die vandaag heeft plaatsgevonden.

De achtervolging tussen de politie en de inzittenden van een witte bestelbus ontstond op donderdag 28 maart rond 07.00 uur op de Haelerweg in Horn. Uiteindelijk reed de bestuurder zich vast in een grasveld aan de Groezeweg in Buggenum. In totaal zijn er vier mannen aangehouden. In verband met onderzoek kan de politie nog niet meer informatie over de zaak naar buiten brengen

De politie is op zoek naar een mogelijk belangrijke getuige. Een jonge man met zwarte rugzak zou aan de Buggenummerweg bijna zijn aangereden door de bus. De man moest letterlijk opzij springen om een aanrijding te voorkomen. De politie zou deze man graag spreken.

Contact opnemen met de politie kan via 0900-8844.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here