Zintuigprikkeling bij Makerbib (video)

Prikkel je technologische en digitale creativiteit. Met MakerBib ontdek je de mogelijkheden van de huidige technologieën en digitale evoluties. Je ervaart hoe deze je vooruit helpen in het dagelijkse leven. MakerBib in Bree organiseert toonmomenten, lezingen en workshops voor jong en oud.

“We hebben al diverse zaken gedaan, zoals het realiseren van een drone, en het maken van een 3d-printer”, zo vertelt Annemie Arras van de Bibliotheek van Bree.

Het TISM is een van de partners waarmee men samenwerkt. “Het is prettig dat we hier een bijdrage aan kunnen geven, zo zie je hoe zowel jong als oud in de moderne techniek werkt”, aldus Michel Cardinaels, algemeen directeur van het TISM.

MakerBib Bree is een realisatie van Bib Bree, Cultuurconnect en de Vlaamse Overheid met als doelstelling dat iedereen op de hoogte is van de nieuwe ontwikkelingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here