Cannabisplantage ontdekt in Meeuwen

Wiet cannabis

In de Broekkantstraat in Meeuwen is zondagochtend een cannabisplantage ontdekt. Een 50-jarige man werd aangehouden.

Politie CARMA viel de woning binnen in het kader van een lopend onderzoek naar teelt van drugs. In een kweekruimte achteraan de woning stonden 200 cannabisplanten en in een technische ruimte met de stroomvoorzieningen werd nog bijna een kilogram gedroogde cannabis gevonden. De politie nam ook een aanzienlijke som geld in beslag.

De politie voerde een sporenonderzoek uit. Fluvius kwam ter plaatse om de uiterst onveilige elektrische installatie buiten werking te stellen, zodat de speurders de opruimingswerken op een veilige manier konden aanvatten.

In de woning werd een 50-jarige man uit Oudsbergen gearresteerd. Hij werd later aangehouden door de onderzoekrechter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here