50én Maaseik organiseert Frühling in Wien

De lente nadert met rasse schreden. Tijd voor de vereniging van 50-plussers uit Maaseik om een rasechte Frühling in Wien te organiseren. Plaats van afspraak was de overdekte tussenruimte in hotel Van Eyck op de Markt van Maaseik. Een geslaagd huwelijk zo zou blijken.

Precies 50 medioren en senioren van 50én Maaseik ruilden op zondag hun zetel in voor eentje van hotel Van Eyck. Dat bleek een goede keuze te zijn en een voortreffelijke locatie. Voor een al even voortreffelijk orkest. Het Limburgs salonorkest, had voor de gelegenheid een sopraan meegebracht. Samen met het orkest, walste zij indrukwekkend door een kleurrijk boeket van aanstekelijke melodieën. Alle klassiekers passeerden de revue en even leek het alsof André Rieu, in Maaseik was beland.

Johan Strauss, Robert Stolz, Franz Lehar e.a. zorgden ervoor dat niemand onbewogen bleef. Bij momenten werd er zelfs meegezongen in de tussenruimte van het hotel. En daar bleef het niet bij. Ook aan de bar en in de brasserie toverde het Limburgs salonorkest menig glimlach op de gezichten van aanwezige gasten. Kortom, iedereen tevreden en voor 50én Maaseik een reden om in te zetten op nog een nieuwe activiteit binnen haar goedgevuld programma.

Woensdag 10 april is er de eerste Maaseiker seniorenquiz. Werkelijk iedereen kan deelnemen en deze keer is deelnemen echt belangrijker dan winnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here