NMBS past dienstregeling aan met gevolgen voor station Hamont

Station Hamont

De NMBS voert vanaf april enkele dienstwijzigingen op het spoor door. Voor de lijn in onze regio, Mol-Hamont verandert ook het een en ander. De trein van Hamont richting Antwerpen en terug heeft ook te maken met wijzigingen in het schema.

Vanwege de geplande elektrificatiewerkzaamheden zullen de laatste drie IC-treinen Antwerpen-Mol-Hamont niet verder rijden dan Mol en niet stoppen in Lommel, Overpelt, Neerpelt en Hamont. Voor twee van de drie treinen wordt een vervangende busdienst voorzien. Dit zal duren tot eind 2020.

NMBS en Infrabel beklemtonen dat de werven het gevolg zijn van de sterke impuls die de federale overheid geeft om de mobiliteit via het spoor duurzaam te verbeteren, en de wil van Infrabel om de betrouwbaarheid en prestaties van het netwerk te verbeteren ten behoeve van de klant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here