Woonzorgcentrum Zorgvlied blaast 25 kaarsjes uit

Het Woonzorgcentrum in Molenbeersel viert dit jaar haar 25-jarige bestaan. Diverse activiteiten zijn er rondom het jubileum georganiseerd.

“We organiseren voor de bewoners diverse activiteiten, zoals een balkenbrij-ontbijt, een kaartavond, een quiz, een muzikale namiddag en nog veel meer”, aldus een woordvoerder van Woonzorgcentrum Zorgvlied.

Voor familie en bewoners wordt er een avondfeest gehouden. “Omdat we dit per afdeling doen, wordt het gezellig en overzichtelijk”, zo vertelt men. Ook voor de vrijwilligers wordt er het een en ander georganiseerd. Zo zal er dinsdag 30 april een brunch plaatsvinden waarmee het personeel hun dank uit zal spreken naar de vrijwilligers toe.

Ook het personeel zelf krijgt een feest. Op vrijdag 10 mei wordt men getrakteerd met een personeelsfeest in ‘De Stegel’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here