Cabaretier Raymond Clement treedt op in Torna | Cultura – café

Het Torna | Cultura- Café van zondag 17 maart kent een bijzondere programmering. Naast het verhaal over de nieuwste kankertherapie (TOF) door nanobioloog en universiteitshoogleraar Peter Peters (Universiteit Maastricht) uit Hunsel, is er een optreden door de bekende Limburgse cabaretier Raymond Clement (Heerlen).

Wim Kan deed het, Freek de Jonge deed het, Youp van het Hek deed het. Het is de droom van iedere cabaretier de oudejaarsconference te doen. Met zijn achtste en meest recente oudejaarsconference (2018) onder de titel ‘t (on)nut van ’t algemein’ speelde Raymond Clement voor een uitverkocht Parkstad Limburg Theater in Kerkrade. Cabaret uit de regio, over de regio, Nederland en de wereld. Scherp en met hoge lachzekerheid.

In de weken vóór Carnaval presenteerde Clement de Carnavalsconcerten 2019 van de Philharmonie Zuidnederland in de Limburgse schouwburgen en deed hij samen met Gilbert Petit de komische acts.

Raymond Clement is sinds jaren actief in de wereld van het amateurtheater. Als acteur, auteur en regisseur was hij verbonden aan het succesvolle Heerlens Streektheater. Ook fungeerde hij jarenlang als vaste columnist in het L1-radioprogramma ‘De Stemming’.

Zondag 17 maart kan het publiek uit Midden-Limburg bij Torna | Cultura kennis maken met een cabaretoptreden van Raymond Clement in het Torna | Cultura- Café om 14.30 uur in zaal-restaurant ‘Aod Thoear’. De entree is € 5,00.
Chris Vansen en haar band zorgt voor de muzikale omlijsting. Haar band is een combinatie van pop- en klassieke muzikanten.

Foto: Hub Dautzenberg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here