Keurmerk voor Blinkie in Maaseik

Carwash Blinkie in Maaseik heeft het BBRV-keurmerk in ontvangst mogen nemen. Sinds 2019 is het BBRV Keurmerk van kracht in België. Consumenten weten dat ze bij bedrijven met dit keurmerk op een verantwoorde manier hun auto kunnen laten wassen.

Het keurmerk is niet machine- of typegebonden en is er zowel voor detailers, selfwashes, tunnels, roll-overs als truckwashes geschikt. “We zijn hier uiterst tevreden mee”, aldus de eigenaren van de carwash in Maaseik.

Het keurmerk wordt selectief uitgereikt. Om in het bezit ervan te komen, moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan. Alleen leden van de BBRV komen voor het keurmerk in aanraking. Verder moeten de partijen correct ingeschreven zijn bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) en in het bezit zijn van de juiste milieuvergunning/Vlarem. Ook moet de Waterrecyclage volgens de huidige wetgeving gebeuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here