ZeZijnZo is een van de genomineerden voor PXL Vrijwilliger van het jaar

De Breese vzw ZeZijnZo, voor ouders van kinderen met een beperking, is één van de genomineerde vzw’s voor de PXL Vrijwilliger van het Jaar-prijzen. Op 26 maart wordt de prijs uitgereikt.

“We zijn super blij dat we bij de twaalf genomineerden horen”, zo reageert Wendy Gerets van de vzw ZeZijnZo. Bedoeling is nu dat de organisatie like’s krijgt op een video die op Facebook te vinden is. “Als mensen ons filmpje liken maken we kans om als winnaar uit de bus te komen, dat zou helemaal mooi zijn”, zo vervolgt Wendy. Het filmpje van ZeZijnZo is het zesde tussen de genomineerden.

Naast vzw ZeZijnZo behoren Stad en OCMW Hasselt, het LEONHuis, vzw Boven de Wolken, ADO Icarus Hasselt, GO!voorwater, De Oever, Resett vzw, HuisvandeMens, Regenbooghuis Limburg, De Brug Hasselt en het Centrum voor Basiseducatie bij de genomineerden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here