Route van Carnavalsstoet Rotem gewijzigd

De 36ste stoet van De Kezelzekskes van Rotem die aanstaande zondag door de straten van Rotem zal trekken, kent een andere route dan voorgaande jaren. Opstellen zal op de Eindestraat gebeuren, vanaf slagerij Prikken tot aan de Kantonsweg. De reclamestoet wordt opgesteld op de Emiel Dorlaan.

De stoet zal om 14.11 uur vertrekken op de Eindestraat en zal vervolgens door de volgende straten trekken: Haagstraat – Hoogbaan – Moolenweg – Burg Henrylaan – Lijsterlaan – Kwavenstraat – Klaverstraat – Burg Henrylaan – Haagstraat.

De ontbinding van de stoet vindt plaats aan de tribune ter hoogte van het gemeenteplein. In de straten waar de stoet zal opstellen en trekken is het verboden te parkeren.

Het volledige parcours zal aanstaande zondag vanaf 11.00 uur worden afgesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here