Bestuurder aangehouden na achtervolging

De bestuurder die afgelopen woensdag drie verkeersongevallen veroorzaakte bij een achtervolging door Bree en Bocholt, is vandaag aangehouden door de onderzoeksrechter. De 34-jarige man wordt verdacht van gewapende weerspannigheid.

Bij de achtervolging raakten verschillende medewerkers van Politie CARMA gewond. Ze zijn minstens drie dagen arbeidsongeschikt. Ook raakten drie voertuigen van Politie CARMA zwaar beschadigd. De bestuurder testte positief op verschillende soorten drugs en was reeds gekend bij de politie. Hij zat sinds woensdagnamiddag in de cel en werd door Politie LAMA verhoord over de feiten van gewapende weerspannigheid. Vrijdagmiddag verscheen de man voor de onderzoeksrechter en die besloot hem aan te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here