Schrijf je in voor de infosessies groepsleider, wegkapitein en/of signaalgever

Uitstappen maken in groep – te voet, per fiets of per motor – is in het hedendaagse verkeer niet altijd zonder risico. Daarom organiseert het provinciebestuur tweejaarlijks vier gratis infosessies. Deelnemers leren hoe ze zich als begeleider moeten gedragen in het verkeer en wat hun rechten en plichten zijn. Bovendien ontvang je na de infosessie ook een volledige uitrusting gratis.

Maak je regelmatig een groepsuitstap per fiets of te voet, dan kunnen de infosessies wegkapitein voor fietsers en groepsleider handig zijn. De sessies zijn bijvoorbeeld bijzonder nuttig voor begeleiders in een sport-, jeugd- of seniorenvereniging, leerkrachten, begeleiders van de naschoolse opvang … Ga je regelmatig de baan op met een groep motorrijders, dan is de infosessie wegkapitein voor motorrijders interessant. Wens je evenementen en competities te begeleiden, volg dan de infosessie voor gemachtigd signaalgevers.

De infosessies vinden plaats op een dinsdag- of donderdagavond (19.00 tot 21.00 uur) in mei, in de Boudewijnzaal van het provinciehuis in Hasselt. Inschrijven kan nog tot 28 april.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here