Neos Maaseik op wandel in natuurgebied De Rug in Roosteren

Op een haast zomerse dag stond onlangs de tweewekelijkse wandeling gepland voor de leden van Neos Maaseik.

Deze keer wandelden ze net over de Maasbrug, eerst langs de oevers van de Maas in zuidelijke richting om vervolgens richting de Roosterhoeve te stappen. Deze locatie was dan ook een aangename plaats, op het terras in het zonnetje, om even te verblijven voor een drankje.

Na dit gezellige keuvelmoment wandelden de deelnemers verder door het natuurgebied De Rug met zijn vele Konikpaarden.

Het wandelen zit bij Neos Maaseik duidelijk in de lift. Steeds meer leden sluiten zich de laatste maanden aan bij de vaste wandelwaarden uit het verleden. En met de gedachte dat rust roest, is dit een positieve tendens die het bestuur ten zeerste waardeert.

Foto: Nico Peeters

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here