Commotie om tijdstip stoet Molenbeersel

Wellicht dat ‘De Gaaplepels’ in Molenbeersel iedereen morgen vroegtijdig klaar wilde hebben staan voor hun stoet, want op Facebook werd 13.11 uur gecommuniceerd als aanvangstijd voor deze happening. Op posters was echter 14.11 uur als aanvangstijdstip te lezen.

“Nee hoor, de stoet zal vanaf 14.11 uur door de straten van Molenbeersel trekken”, aldus Lode Van Eijgen van ‘De Gaaplepels’. De vereniging heeft meteen het tijdstip op social media aangepast.

Euvel opgelost dus. Het zal een vrolijke stoet worden met vele deelnemers aldus de vereniging. “Belangstellenden krijgen beslist wat moois te zien”, aldus Van Eijgen die nogmaals benadrukt dat de stoet dus om 14.11 uur zal starten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here