Geen buit bij plofkraak in Lanklaar

In Lanklaar is vrijdagochtend 1 maart omstreeks 04.10 uur een plofkraak gepleegd op een postkantoor. Het is de zoveelste plofkraak in de regio. Of er een verband is met eerdere kraken is momenteel nog onbekend.

Volgens omwonenden zouden er drie ontploffingen te horen geweest zijn, zo meldt HbvL. Twee appartementen boven het postkantoor heeft men ontruimd.

Er is geen geld buitgemaakt omdat de daders de geldlades niet hebben kunnen openen. Het gaat om vier personen die in een donkere Audi gevlucht zijn.

In de regio zijn vaker plofkraken gepleegd, in juni vorig jaar op de ING bank in Kinrooi, op 20 januari jl. in Hamont, op 13 januari bij Bpost in Kinrooi en op 27 september vorig jaar in Bree bij het postkantoor. Recentelijk werd wederom in Bree een plofkraak geplaagd, ditmaal bij een kantoor van Argenta.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here