VDL wil minder afhankelijk worden van BMW

VDL Nedcar Mini

Autofabrikant VDL gaat op zoek naar een tweede klant voor Nedcar in Born. Als reden voor deze zoektocht laat men weten minder afhankelijk te willen worden van BMW waarvoor nu primair gewerkt wordt.

Bestuursvoorzitter Willem van der Leegte van het bedrijf uit Born vertelt aan 1Limburg dat er al langer eens wens is om een tweede opdrachtgever naar Born te halen. “Door de enorme groei van BMW is hier nog geen tijd voor geweest”, zo verduidelijkt hij.

De fabrikant wil ook verder gaan inzetten op elektrisch rijden. Honda en Nissan zijn merknamen die al regelmatig gevallen zijn. Deze merken willen uit Groot-Brittannië verkassen vanwege de op handen zijnde Brexit, maar volgens de bestuursvoorzitter is de optie met iedereen open.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here