Broeikasconcert Trouveurs in Maaseik

Oh, what a night, het was smullen van het betere lied donderdagavond 21 februari op de Broeikasavond in het Theatercafé van Cultuurcentrum Achterolmen in Maaseik met de passage van Trouveurs (Maaseikenaar Benjamin Steegen en Canadees Jeff Cardey) die het café gedurende meer dan twee uur ademloos lezing gaven van de allerbeste singer-songwriters.

Een machtig mooie graai uit het repertoire van Blaze Foley, Townes Van Zandt, Guy Clark, Charlie Rich, Lyle Lovett, Christy Moore, John Prine en ander schoon schrijversvolk… Akoestische, gitaristieke hoogstandjes van Cardey en perfect gezongen met de lage welluidende stem van Steegen. Hou ze in de gaten, die Trouveurs…

Foto: Jeff Cardey en Benjamin Steegen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here