Carnavalsbal van Schutterij St.-Hubertus Manestraat

Carnaval

De leden van Schutterij Sint-Hubertus Manestraat zijn herkenbaar aan hun mooie uniform. Op carnavalsmaandag 4 maart zal het schuttersuniform echter plaats maken voor een carnavalspakje, want dan organiseert de schutterij haar jaarlijkse carnavalsbal in De Stegel in Molenbeersel.

“Dit carnavalsbal organiseert de schutterij al sinds eind jaren zestig”, zo vertelt bestuurslid Luc Baens van Schutterij Sint-Hubertus Manestraat.

In de loop van de jaren is er organisatorisch wel het een en ander verandert. De laatste jaren werkt men uit praktische overwegingen samen met carnavalsvereniging ‘De Gaaplepels’ uit Molenbeersel. “Deze samenwerking is bijzonder prettig. Na de ontbinding van de stoet nemen wij de organisatie over. Op die manier kunnen we de kosten delen en dat is prettig voor beide organisaties”, aldus Luc Baens.

Na de stoet van Molenbeersel is dus iedereen van harte welkom tijdens het carnavalsbal in De Stegel in Molenbeersel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here