Wiet gevonden bij Prins Carnaval van Rotem

Waarschijnlijk geen carnaval voor Prins Dario van ‘De Kezelzekskes’ in Rotem. De heerser over het Rotemse rijk is door agenten van de Politiezone Maasland opgepakt voor verhoor omdat er bij hem thuis een wietplantage is ontdekt. De carnavalsvereniging heeft laten weten de samenwerking met de Prins inmiddels stop te hebben gezet.

Naast Dilsen-Stokkem is er ook in Maasmechelen een wietplantage ontdekt. Deze plantages zijn gelinkt door familiebanden.

Een woordvoerder van carnavalsvereniging ‘De Kezelzekskes’ uit Rotem laat weten dat de vereniging in spoedvergadering bij elkaar is gekomen en besloten heeft dit seizoen geen nieuwe prins te kiezen. Er is nog een jeugdprins en jeugdprinses die men nu een groter podium zal geven.

De stoet in Rotem zal op zondag 10 maart plaatsvinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here