Innovatiegebouw MOSA-RT in de startblokken

Mosa RT

De oplevering staat voor juni dit jaar gepland. Het nieuwe innovatiegebouw bij Scholengemeenschap MOSA-RT in Maaseik. Deze bouw zal dienen als proeftuin voor experimenten die raakvlakken met innovatie hebben.

De scholengemeenschap zal voor nieuwe technische zaken gaan samenwerken met het bedrijfsleven om praktijk en scholing dicht bij elkaar te laten komen, zo meldt Het Laatste Nieuws. Ook zullen bestaande concepten van belang blijven.

Wel is de directie nog op zoek naar een passende naam voor het innovatief centrum. Mensen die een idee hebben, wordt gevraagd dit voor 1 maart aanstaande kenbaar te maken. Tot die tijd wordt het centrum ‘het groene gebouw’ genoemd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here