Wie wordt de nieuwe prins van de Kèsinger Ertesjieters

Op zaterdag 23 februari nemen de Kèsinger Ertesjieters afscheid van Tom I (Venken). Op het einde van de prinsenzitting zal de nieuwe prins tevoorschijn komen. Wie zal het worden? Online kan je de namen terugvinden van verschillende kandidaat-prinsen en zelf ook een gokje wagen.

De prinsenzitting van de Ertesjieters belooft alvast weer een geweldig spektakel te worden met veel optredens van eigen bodem. De Raad van 11 opent traditiegetrouw de zitting. Vervolgens zijn er optredens van de Prinsengarde, de Jeugdraad, de Kèsinger Boegg, de dames van de Raad en garde en zoals ieder jaar zullen er ook nu weer enkele verrassingen zijn.

Er zijn nog kaarten te koop bij de leden van de carnavalvereniging en bij het KBC-kantoor in Ophoven, café Bert’us en De Knup. Iedereen vanaf geboortejaar 2004 en ouder is welkom. Jongeren die 15 jaar worden in 2019 mogen dus binnen.

Jeugdprins Jona I en prinses Nanou I nemen op 16 februari afscheid. De jeugdzitting begint om 15.00 uur.

Foto: Martine Bartels

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here