Online bijhouden welke buslijn vertraging heeft of uitvalt

Bus halte vervoer lijn

Chauffeurs bij vervoerder De Lijn staken vandaag. Dit werd gisteren reeds aangekondigd.

Online is voor reizigers bij te houden waar men vertraging of uitval kan verwachten. Van de eigen chauffeurs van De Lijn is vrijwel niemand uitgereden. De chauffeurs van de exploitanten rijden wel. Maar dat betekent nog dat vanmorgen nauwelijks de helft van de bussen rijdt.

Dit zorgt voor grote hinder op de stads- en streeklijnen in heel Limburg. Op de streeklijnen rijdt amper 1 op 2 bussen. Ook heel wat schoolritten worden vandaag niet gereden. Op de stadsnetten van Hasselt, Genk, Sint-Truiden en Tongeren wordt zo goed als niet gereden. Ook de belbussen zijn verstoord. Niet alle op voorhand gereserveerde ritten kunnen worden uitgevoerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here