Jo Brouns eerste opvolger op de Vlaamse lijst voor CD&V Limburg

Levensloop 2017 kanker

Jo Brouns uit Kinrooi staat als eerste opvolger op de lijst voor de verkiezingen van het Vlaams parlement op 26 mei voor de CD&V. Als lijsttrekker is Lode Ceyssens gekozen.

Brouns is al jarenlang beleidsadviseur bij minister Vandeurzen. “Geroemd om zijn empathie als burgemeester van Kinrooi was hij diegene met de hoogste partijscore over heel Limburg; maar liefst 61,1% inwoners wisten zijn beleid te smaken”, aldus Lode Ceyssens.

Het betreft modellijsten voor de komende verkiezingen die het CD&V-Limburg gepresenteerd heeft. De partij heeft zowel voor de Kamer als voor het Vlaamse Parlement mensen gepresenteerd. “Deze mensen beschikken over heel wat kennis, expertise, werklust en engagement. Troeven die wij als partij willen inzetten om extra zuurstof naar Limburg te brengen; in tijden waar mensen zekerheid verwachten voor hun Limburgse levenskwaliteit”, aldus lijsttrekker Ceyssens.

De lijst voor het Vlaams Paelement bij CD&V ziet er als volgt uit
1. Lode Ceyssens (Oudsbergen)
2. Vera Jans (Lanaken)
3. An Christiaens (Tongeren)
4. Tom Cox (Hasselt)
Lijstduwer: Jo Vandeurzen (Genk)
Opvolgers: Jo Brouns (Kinrooi), Hilâl Yalçin (Beringen)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here