Persoon vermist in Maasmechelen

Politie Lanaken-Maasmechelen

Op vrijdag 8 februari werd de politie Lanaken-Maasmechelen in kennis gesteld van een onrustwekkende verdwijning van de heer Tony Hogie, een 53-jarige man uit Maasmechelen. Tot de dag van vandaag is hij niet aangetroffen.

Zijn voertuig werd die dag aangetroffen langs het kanaal te Eisden-Maasmechelen. Die vrijdag hield het duikteam van de brandweer reeds een zoektocht in het kanaal. Dit leverde geen resultaat op.

Gezien de man momenteel nog steeds vermist is, heeft het duikteam van de brandweer maandag 11 februari opnieuw een zoekactie op touw gezet. De zoektocht wordt morgen (onder voorbehoud van nieuwe ontwikkelingen) verdergezet in samenwerking met de Cel Vermiste Personen.

Aanwijzingen of andere inlichtingen kunnen steeds overgemaakt worden aan de politie Lanaken-Maasmechelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here