Instinctieve team Handboogvereniging St. Hubertus Stramproy kampioen

Tijdens de Rayonkampioenschappen 18meter indoor is het Instinctieve team van Handboogvereniging Sint Hubertus uit Stramproy rayonkampioen geworden in de Ere klasse. Hiermee is het team automatisch geplaatst voor het Bondskampioenschap.

Het instincieve team bestond uit Anne-Brechtje Deelstra, Rik Baens, Eric Seegers en Ton Korten.
In de Recurve ere-klasse verloor St. Hubertus de finale van Vriendschap & Strijd uit Hunsel, en moest genoegen nemen met een 2e plaats.

HBS Lindenheuvel Geleen won de strijd om het brons van de Grensschutters Reuver.

St. Hubertus wist wel als eerste uit de voorronde te komen en waarschijnlijk zich daarmee ook te plaatsen voor het Bondskamioenschap Indoor Recurve ere-klasse. Dit item bestond uit Scott Bex, Jald-Jetse Deelstra, Ruud Creemers en Tim Freriks.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here