Jeugdraad Ertesjieters klaar met voorbereiding Jeugdzitting

Op zaterdag 16 februari nemen jeugdprins Jona I (Sniekers) en prinses Nanou I (Vankerkom) van de Kèsinger Ertesjieters afscheid. Ze hebben geweldig genoten en ze willen dan ook iedereen bedanken voor het fantastische jaar dat ze beleefd hebben en nodigen iedereen uit om mee te komen feesten.

De leden van de jeugdraad zijn al verschillende maanden bezig met de organisatie van de jeugdzitting. Het draaiboek is al een tijdje klaar en de kinderen van de lagere school en de dansmariekes hebben ondertussen flink geoefend. Ook hebben de leden van de jeugdraad heel wat werk gehad aan het in elkaar knutselen van de decorstukken en het inoefenen van de verschillende rollen voor het thema waarrond de jeugdzitting is opgebouwd. Prins Tom I kan nog een weekje langer genieten. Zijn afscheid is op zaterdag 23 februari.

De jeugdzitting begint om 15.00 uur en gaat door in de sporthal aan de Meierstraat te Kessenich. Er is géén voorverkoop. De toegang: tot en met 14 jaar: 2 euro. Vanaf 15 jaar: 7 euro.

Foto: Martine Bartels

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here