Gekende veelpleger in Dilsen opgepakt

Politie Maasland

Agenten van de Politiezone Maasland hebben woensdagavond 6 februari een gekende veelpleger in de kraag gepakt.

De agenten kwamen tijdens een patrouille omstreeks 22.26 uur een stilstaand defect voertuig tegen aan de Boslaan in Dilsen. Toen ze overgingen tot controle van het voertuig stapte de eigenaar van het voertuig uit een andere, in de nabijheid, stilstaande auto, uit.

De 22-jarige chauffeur vertelde de agenten dat hij zelf een takelwagen gebeld had. Na controle bleek deze persoon een bekende van de politie te zijn. Ondertussen werd ook de chauffeur van de andere wagen nagetrokken. Deze gaf aan geen identiteitspapieren bij zich te hebben en gaf zijn naam op.

Omdat de persoon van de andere wagen zei geen identiteitspapieren bij zich te hebben, werd hij naar het bureau meegenomen. Hier werd hij gefouilleerd waarop een ID-bewijs gevonden werd. Het bleek dat de man een valse naam had opgegeven. De 24-jarige bleek een gekende veelpleger uit Antwerpen te zijn. Hij legde een positieve drugstest af. Enkele PV’s werden opgesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here