Eerste activiteit van het nieuwe gildejaar een schot in de roos

Onlangs hadden 25 leden van de Landelijke Gilde Rotem een afspraakje in het schutterslokaal van Meeswijk. Het is in Rotem stilaan een jaarlijkse traditie om met deze activiteit het nieuwe gilde-jaar op gang te schieten. 21 schutters streden die avond, gewapend met een windbuks, voor een felbegeerde beker!

De sfeer zat er goed in, er werd scherp geschoten, waardoor de spanning steeg.

Na een totaal van 10 rondes, waarbij er 30 maal geschoten werd, bleven drie schutters over voor een laatste bekerronde. Kristof Doumen sloot de avond af door driemaal raak te schieten, Nicky Janssen en Bart Budé misten elk één schot op drie: Nicky het tweede schot, Bart pas zijn derde schot en werd daardoor tweede.

Tevreden over hun eerste avondje buksschieten dat met een beker eindigde, poseren de winnaars voor een groepsfoto.

Foto: Lucien Hermans

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here