Winnaars eindejaarsactie Bocholt bekend

Afgelopen vrijdag, 1 februari, vond in het gemeentehuis van Bocholt de prijsuitreiking plaats van de eindejaarsactie ‘klant van Bocholt’. Deze actie was een resultaat van een samenwerking tussen het gemeentebestuur van Bocholt, marketingbureau CityD en 38 deelnemende handelszaken.

Er werden in totaal 1771 kaarten (met de vereiste vier stickertjes) ingediend. Uit deze kaarten trok kinderburgemeester Maite Delemarre de 30 gelukkige winnaars. De 28 gewone prijzen hadden een geldwaarde die tussen de 25 en 200 euro ligt. De hoofdprijzen, twee elektrische fietsen gingen naar Laurent Swinnen en Elza Sevens.

Samen met CityD werkt de gemeente Bocholt verder aan de uitbouw en ondersteuning van de lokale handel. Zo staat er binnenkort weer een workshop voor geïnteresserde handelaars op het programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here