‘Kijk ik fiets’ in de gemeente Kinrooi

Kan je kind al fietsen met steunwieltjes, maar weet je niet goed hoe het nu verder moet? De sportdienst van de gemeente Kinrooi organiseert hier een cursus voor. Onder begeleiding van een ervaren monitor en een ouder leren kinderen zelfstandig fietsen in twee uur. Elke kleuter of kind dat met steunwieltjes kan rijden, is van harte welkom op zondag 31 maart van 10.00 tot 12.00 in sporthal De Schans in Kinrooi.

Er kunnen maximaal 15 kinderen deelnemen. De actieve begeleiding van één volwassene is nodig daarbij. Het gaat door in de sporthal dus zuivere niet afgevende sportschoenen zijn verplicht voor zowel ouders als kinderen. De sportdienst zorgt voor hulpstukken zoals het verlengstuk achteraan de fiets. Deelnemers brengen eigen fiets en fietshelm mee. De steunwieltjes dienen vooraf verwijderd te zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here