Politiezone Maasland maakt resultaten snelheidscontrole bekend

Op zaterdag 2 februari hebben agenten van de Politiezone Maasland op enkele plekken in Maaseik en Dilsen-Stokkem de snelheid van passerende voertuigen gemeten. In totaal werden 2310 voertuigen gecontroleerd, waarvan 192 in overtreding waren oftewel 8,3 %.

Tussen 07.30 en 13.30 uur werd tweemaal de snelheid gemeten op de Rijksweg in Dilsen-Stokkem. Hier passeerden 289 voertuigen en reden er 75 te hard. De tweede maal passeerden 1010 voertuigen de camera van de agenten. Toen reden 42 automobilisten sneller dan de toegestane snelheid.

Op de Diestersteenweg in Maaseik werd ook gecontroleerd. Hier passeerden 493 voertuigen waarvan er 47 in overtreding waren.

Op de Venlosesteenweg in Maaseik werden 28 bestuurders bekeurd. Hier passeerden 518 voertuigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here