Boeken- en platenbeurs voor de 29ste maal in Maaseik (video)

In zaal Van Eyck aan de Koning Albertlaan 23 in Maaseik organiseert de Koninklijke Harmonie Concordia voor de 29ste maal haar jaarlijkse tweedehandsboeken- en platenbeurs van zaterdag 9 tot en met zondag 24 februari 2019.

Het voorbije jaar kreeg de organisatie bijna wekelijks telefoontjes van particulieren waar ze boeken en platen mochten ophalen. Het aanbod is dus weer gigantisch.

Naast tienduizenden romans van binnen- en buitenlandse auteurs, informatieve boeken over de beide wereldoorlogen, reisgidsen, koken, strips en een speciale afdeling jeugdboeken, beschikken ze dit jaar opnieuw over een vrij behoorlijke hoeveelheid Limburgensia en kunstboeken. Bovendien is er ook een mooie partij lp’s, singles, cd’s en dvd’s en dat allemaal voor een prikje te koop.

De beurs geniet een grote internationale bekendheid en is op werkdagen toegankelijk van 14.00 tot 19.00 uur en in de weekends (zaterdag en zondag) van 10.00 tot 18.00 uur.

De toegang is gratis en de opbrengst gaat volledig naar de werking van de muziekvereniging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here