Jeugdprins Fenne Ι en jeugdprinses Yuna Ι bij De Gaaplepels

Fenne Beynsberger en Yuna Huypkens zijn zondagmiddag 3 februari gepresenteerd als Jeugdprins en Jeugdprinses bij De Gaaplepels in Molenbeersel.

Fenne, zoon van Ivan Beynsberger en Uschi Francot woont op de Ververstraat in Molenbeersel en zit in het zesde leerjaar van Basisschool ‘De Wieken’ in Molenbeersel. Daarnaast is hij voetballer bij Bocholt vv, actief bij de Jongens Chiro en speelt hij veelvuldig Fortnite.

Yuna is de dochter van Geert Huypkens en Miranda Nies en woont op de Vlasbrei. Zij is fervent lid van de dansmariekes, de volleybal en de Meisjes Chiro.

“Voor mij was het al heel lang een droom om Jeugdprins te worden”, aldus Fenne in een reactie. Een leuke bijkomstigheid is dat de jeugdprins normaal geen dialect spreekt. Tijdens het uitkomen liet hij de aanwezigen versteld staan van het feit dat hij vloeiend ‘Biësels’ spreekt. Typische dialect woorden werden door hem keurig opgesomd, zoals Huppetruuk, kaksjink, klöppel, röpsele, sjoonwiks en tówspang.

De leuze van de Jeugdprins en de Jeugdprinses: ‘En nów genóg blabla … Neet teveul tralala … Feestje of wa?!’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here