Grensoverschrijdende aanpak drugscriminaliteit

Tijdens het vragenuurtje in de Kamer heeft minister van Justitie Koen Geens (CD&V) afgelopen week gezegd, dat hij samen met minister van Binnenlandse Zaken De Crem aan een ‘Kempen-Maasplan’ werkt om grensoverschrijdend de drugscriminaliteit aan te pakken.

“Door de beleids- en operationele actoren van beide landen samen te brengen, kunnen we snel beleid afstemmen, beslissingen nemen en de operationele samenwerking sterk verbeteren. Het Kempen-Maasplan wordt op dit moment strategisch, operationeel en budgettair voorbereid, en zal in de volgende weken worden gelanceerd,” aldus de minister, die over het probleem geïnterpelleerd werd door Nele Lijnen (Open VLD) en Raf Terwingen (CD&V).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here