Schaatsbaan in Maaseik krijgt wellicht een andere bestemming

Wintertuin schaats ijshal

Of er ooit nog indoor geschaatst kan worden in Maaseik is nog maar de vraag. De schaatsbaan, die al enige tijd te koop staat, heeft de interesse van een organisatie die een andere bestemming aan de hal wil geven.

Hoewel er nog wel enkele juridische stappen ondernomen dienen te worden, om überhaupt een andere bestemming te geven voor de site, wordt daar wel aan gedacht, aldus HbvL. De aandeelhouders van de schaatshal in Maaseik voeren namelijk concrete gesprekken met een kandidaat-overnemer.

Eén van de partijen die protesteert is kunstschaatsclub Artistic.

5 REACTIES

 1. Guido Martens waar zou een vzw in godsnaam het geld moeten halen voor die investering. De club heeft al het mogelijke gedaan om een oplossing te vinden. Ik vind het dan ook een wansmakelijke uitspraak van u!

 2. De hal zou waarschijnlijk nog hebben bestaan als er geen wanbeleid gevoerd was en als men wat meer klantvriendelijk was geweest.

 3. Klaps Paula, ik lees bij u alleen maar wansmakelijke opmerkingen…
  U spreekt van wanbeleid en van klantonvriendelijkheid. Wellicht een keer in de spiegel kijken.
  Ik was eveneens een klant, heb nooit een onvriendelijk behandeling gehad, heb ook één ieder altijd in z’n waarde gelaten en indien er een onenigheid bestond, het bespreekbaar gemaakt. Iets dat veel clubs helaas niet konden/wilden. Van de toren blazen en wijzen, was een ritueel dat hen beter paste.

  Ik zou graag uw gezicht wel eens willen zien wanneer je 8mnd, 7 dagen per week en 18u non-stop mag werken en lastige figuren aan de andere kant van de toog krijgt.

  Anyway, waar is uw bod op de ijshal? Of ben je ook een vzw ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here