Sfeervolle Kick Off voor Levensloop 2019 (video)

In de STEENGOED Arena werd dinsdagavond 29 januari de kick off gegeven voor de vierde editie van Levensloop Maaseik. Dit jaar zal dit evenement doorgang vinden op 11 en 12 mei aanstaande in Neeroeteren.

Vorig jaar liepen ruim 2.600 lopers mee in de strijd tegen kanker. Dit leverde een bedrag op van € 117.110,00. “We hopen op zeker € 100.000,00 dit jaar”, aldus voorzitter Danny Hamers van Levensloop Maaseik.

De organisatie kan evenals bij de voorgaande edities rekenen op steun van de Stad Maaseik, de gemeente Kinrooi, de Stad Bree en de Stad Dilsen-Stokkem. “We doen uiteraard mee met Levensloop Maaseik en hopen dat er komende editie weer vele mensen meedoen”, aldus burgemeester Jo Brouns van de gemeente Kinrooi.

Levensloop is uitgegroeid tot een begrip in de strijd tegen kanker en kan in Maaseik en omgeving op veel bijval rekenen. Zowel voor wat vrijwilligers betreft als vechters. Het is immers vooral voor de vechters dat een groot aantal mensen uit de regio, zich inzet voor de actie. Vechters zijn mensen die – helaas – rechtstreeks geconfronteerd worden met kanker en hen wil het comité een onvergetelijke dag bezorgen. Dat er daarnaast een belangrijke som geld wordt ingezameld voor de strijd tegen kanker, is mooi meegenomen.

Foto: Fiel Cosemans

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here