Rode Kruis Maaseik en Dilsen-Stokkem zoekt nieuwe enthousiastelingen (video en foto’s)

Het Rode Kruis Vlaanderen, afdeling Maaseik en Dilsen-Stokkem, is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Men zoekt enthousiaste personen van 16 jaar of ouder die het leuk vinden in een groep te werken en geschoold te worden.

Aangegeven wordt dat het van belang is dat de vrijwilliger voldoende tijd voor het Rode Kruis Maaseik en Dilsen-Stokkem kan investeren. “Om de gemiddelde leeftijd naar beneden te halen en vanwege het steeds vaker actief zijn bij diverse evenementen is uitbreiding noodzakelijk”, zo vertelt Afdelingsverantwoordelijke Martin Meyssen van de Vorming.

Geïnteresseerden krijgen enkele interne cursussen en komen onder begeleiding van de ervaren vrijwilligers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here